HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagyszerű siker a New York ellen

2011.02.05. 13:45 PhillyFun

A Philadelphia 76ers az utolsó negyedben mutatott 15-0-s rohanással fordította saját javára a meccset és végül 100-98-ra nyert a New York Knicks elleni, nagyon fontos meccsen. Vasárnap a Madison Square Gardenben jön a visszavágó.

A szezonban másodszor is legyőzte a Philadelphia 76ers a New Yorkot, ezzel sorozatban harmadszor nyert és két győzelemre megközelítette a keleti hatodik Knickset. Hihetetlen izgalmasan alakult a végjáték, amelyből most a Sixers jött ki jobban. A vendégek 82-73-ra vezettek a zárónegyed előtt. Aztán a negyedik perctől a tizedikig egyetlen pontos sem dobott a New York, míg a Philadelphia 15-öt. A végére is maradt izgalom, 14,4 másodperccel a dudaszó előtt Jrou Williams szórta el a labdát, a New York-i Willaism, Shawne tiszta ziccerbe került, de nem találta el a gyűrűt, így maradt a 100-98.

Elton Brand egészen fantasztikusan játszott, 33 ponttal és 16 lepattanóval ért el dupla-duplát. Andre Iguodala 18, Jodie Meeks 14 pontot szerzett, Iguodala ráadásul karriercsúcsnak számító 16 gólpasszt is kiosztott. Az első negyedben már összejött kilenc, erre korábban csak hárman Maurice Cheeks, Johnny Dawkins és Eric Snow volt képes. A szabaddobások kihasználása is remekül ment, 18-ból csak egyet hibázott el a csapat. Remek húzás volt Doug Collinstól, hogy az utolsó 12 percben Evan Turner a kezdőötösben kapott helyet, biztonságosabb lett vele a védekezés és nagyon agresszív a támadás. Turner egy lepattanót szedett, három gólpasszt adott, és négy pontig jutott.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr542640116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása