HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Flyers megint legyőzte a Devilst

2011.01.09. 13:30 PhillyFun

Nem volt egyszerű a siker, hiszen a New Jersey sokkal többet lőtt kapura, de ezúttal Brian Boucher remekelt a kapuban, 34 lövést fogott meg. James van Riemsdyk és Danny Briere góljai döntöttek, amelyek az első harmadban estek.

Már 57 pontos a Philadelphia, eggyel marad el a keleti első Pittsburgh mögött, amely csúnya vereséget szenvedett otthon a Minnesotától. Sokkal jobb pozícióban állunk, mint tavaly ilyenkor és erre hívta fel a figyelmet Boucher is., aki nem egyszer nagyszerűen védett. A vendégeknél Johan Hedberg kezdett, majd a két bekapott gól után Martin Brodeur érkezett, aki hasonló bravúrokat mutatott be, nem érdemtelenül lett a meccs második legjobbja. Elsőnek James van Riemsdykot választották, aki a 9. percben egy nagyszerű szóló után szerzett vezetést, négy a négy ellen.

A második harmadban néggyel, az utolsóban eggyel többet lőtt kapura a Devils, de nem sikerült egyenlíteni. A bajnoki álmokat is dédelgető Ördögök már 11 ponttal maradnak le a keleten utolsó előtti New York Islanders mögött. Idén már semmi sem segíthet rajtuk.

Mégsem lesz Flyers-játékos Jamie Langenbrunner. Szó volt róla, hogy Philadelphiába szerződik a New Jersey 35 éves játékosa, de végül inkább korábbi csapatához, a Dallashoz tér vissza, amely 1993-ban draftolta és amelynek 1994 és 2002 között a játékosa volt. Úgy tűnik, mégsem adja el Michael Leightont a Philadelphia. Az átadólistára tett kapusért senki sem jelentkezett, aki az elmúlt hetét a farmcsapatnál, az Adirondack Phantomsnál töltötte. Peter Laviolette edző szerint visszatérünk a három kapusos rendszerhez, Boucher, Szergej Bobrovszkij és Leighton rotációban fog védeni. Nyilván Langenbrunner Dallasba szerződésének is köze van ehhez a döntéshez.. A meccs videója alább, a statisztikák pedig ide kattintva.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr812571543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása