HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Augusztusban nyeretlen a Union

2010.08.17. 18:30 PhillyFun

Az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban, az MLS-ben az elmúlt két hétben négyszer lépett pályára a Union. Kevés sikerélmény jutott, ugyanis két döntetlen mellett két vereséget szedett össze a liga újonca.

Augusztus első napján a Columbus Crew nyert 2-1-re a PPL Parkban, a cserejátékos, Steven Lenhart duplájával. A Philadelphia Union gólját Sébastien Le Toux lőtte 11-esből. Három nappal később Dallasban nyert a hazai csapat, pedig a 9. percben Alejandro Moreno góljával még a Union vezetett.

Ezután két hazai 1-1-es döntetlen következett a Real Salt Lake, majd a Colorado ellen. Mindkét meccsen a 19 éves Danny Mwanga volt eredményes, aki így 14 meccsen már hét gólnál tart. A csapat ezzel 19 meccs után utolsó előtti, hetedik helyen áll az Eastern divízióban, eddig 4 győzelem és 5 döntetlen mellett 10 vereség a mérleg. Ennél lényegesen jobban megy lányoknak. Az Independence a 20. fordulóban az Atlanta Beatet verte 3-2-re, 10 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereségnél tart, öt pont hátránnyal a Boston Breakers mögött második csoportjában a Women’s Professional Soccer League-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr732228230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása