HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Öt jelölt a Sixers kispadjára

2010.05.04. 16:02 PhillyFun

Ed Stefanski, a Philadelphia 76ers általános igazgatója megkezdte az egyeztetéseket az alapszakasz kirúgott Eddie Jordan lehetséges utódjaival. Az Inquirer úgy tudja hat név szerepel Stefanski noteszában.

A igazgató legelőször Doug Collinsszal (a képen) ült le tárgyalni, aki 1973 és 1981 között a klub játékosa volt, tagja volt a 77-es NBA-döntőt játszó a csapatnak. Collins a playoff alatt a TNT tv-csatorna szakkommentátora, legutóbb 2003-ban, a Washington főedzője volt. 332 nyertes és 387 vesztes meccse van az NBA-ben, dolgozott korábban a Chicago Bulls (1986-89) és a Detroit Pistons (1995-98) csapatainál is.

Az újság úgy tudja jövő hétfőn Stefanski Avery Johnsonnal is találkozik, aki 2004 és 2008 között a Dallas Maverickset irányította, 2006-ban az év edzője lett. Rajtuk kívül Dwayne Casey, a Dallas segédedzője, Tom Thibodeau a Boston főedzője és Mike Budenholzer, a San Antonio segédezője szerepel Setafnski listáján.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kosárlabda nba philadelphia sixers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr31974028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása