HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nem lőtt gólt a Flyers

2011.04.01. 11:57 PhillyFun

Megint saját közönségét bosszantotta a Flyers, amely Philadelphiában kapott ki az Atlantától. Chris Masonnak nem lehetett gólt lőni, a Thrashers-kapus mind a 43 próbálkozást hárította. Szergej Bobrovszkij 21 védéssel a meccs harmadik legjobbja lett.

„Nem játszottunk rosszul, de nem volt szerencsénk” – foglalta össze a meccs tanulságait Andrej Meszaros. Valóban igaz, hiszen nagy fölényben játszott a Flyers, de Mason mindent védett. Hiába volt az utolsó harmadban már 19-8 a kapura lövések aránya, semmi nem ment be. Ezzel a sikerével az Atlanta matematikailag életben tartotta playoffos reményeit, de kilenc pontot öt meccsen biztosan nem fog tudni ledolgozni.

Ami a konferenciát illeti, a Washington nyert, így egy pontra olvadt az előny és pénteken feltétlen verni kellene a New Jerseyt, hogy meglegyen az alapszakasz végén az első hely, mert ez végig pályaelőnyt jelent a playoffban, bár ebben a szezonban sokkal jobban megy idegenben (otthon 21-12-6 48 pont, idegenben 25-9-4 54 pont). Bosszantó, hogy március 8-a óta nem sikerült hazai jégen nyerni, ráadásul az Atlantától kétszer is kikaptunk, a szezonban négyből háromszor.

Hiába lőttünk harmincszor kapura ötven perc alatt, hat emberelőnyt puskáztunk el, pedig tízszer is ment lövés, de Mason mindannyiszor a helyén volt. Bobrovszkij nem tehetett a gólról az elmúl négy meccsen 117 lövésből csak öt gólt kapott, ami viszont biztató a playoffra nézve. A meccs előtt egyébként Bill Barbert köszöntötte a Philadelphia, aki kétszer nyert Stanleyt a Flyersszel, 420 gólja és 883 pontja volt karrierje során.

1 komment

Címkék: sport jégkorong nhl philadelphia flyers

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr952790819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása