HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Alakul a Phillies 2011-es kerete

2010.12.29. 07:30 PhillyFun

A bajnokság vége óta nem esett szó a Philadelphia Philliesről. Kicsit szétnéztünk a csapat háza táján, hiszen akadt mozgás bőven.

A szezon végén hat játékos – Jose Contreras, Chad Durbin, J.C. Romero, Mike Sweeney, Greg Dobbs és Jayson Werth – vált szabadügynökké. Közülük Romeróra opciós joga volt a klubnak, Werthet pedig nagyon szerette volna megtartani, de nem sikerült. Az egyik legjobb játékos, akinek az átigazolásáról már korábban is pletykák keringtek, hétéves, 126 millió dolláros kötött a Washington Nationalsszal. Werth 156 alapszakasz meccsén 106 runnal, 164 hittel, 27 home runnal, 85 RBI-vel és 0,296-os ütéshatékonysággal zárt.

Jose Contrerasszal még a múlt hónapban sikerült megállapodni, Cliff Lee pedig két hete írt alá öt éves kontraktust a Phillieshez, a Texastól érkezett vissza. Romero pedig Karácsony után hosszabbított.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr562543885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása