HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Félidei vezetésről bukott az Eagles

2010.10.25. 12:06 PhillyFun

Kilenc ponttal is vezetett már a Philadelphia Eagles, mégis kikapott Nashville-ben a Tennessee Titanstól. 22 meccs után először fordult elő, hogy félidei vezetésről kikapjon a csapat.

Három negyeden keresztül jól tartotta magát a Philadelphia Eagles, de az utolsó játékrészt 27-3-ra nyerte a Tenneessee Titans. Kevin Kolb 48-ból 26-szor passzolt csak jól, 1 TD-je, 2 interceptionja volt. Egyetlen hatpontos találat volt, a többi field goalból jött össze. Az utolsó negyed elején még 19-10 volt az Eagles javára. McCoy 16 lehetőségből 48 yardot teljesített. Két remek meccse után ez nagyon gyenge eredmény. Az egyetlen TD-t az első negyedben, Riley Cooper érte el Kevin Kolb öt yardos passzából.

A vendégeknél Kenny Britt volt a kulcsfigura, akinek három TD elkapása volt, 26, 80 és 16 yardról, összesen 7 elkapás 225 yardos teljesítmény. Ezzel a szezonbeli legjobb teljesítményét nyújtotta, sőt a dallasi Tony Hill 1979-es 213 yardja óta a minden idők legjobb teljesítmény az Eagles ellen.

Három turnovere volt Kolbnak, Andy Reid máris kijelentette, a szabadnap utáni első meccsen megint Michael Vick fog kezdeni. Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy a két hét múlva esedékes meccsig még nagyon sok minden történhet. David Akers megint hibátlanul hozta a FG-okat. Egy remek sorozat is megszakadt ezzel a vereséggel, ami az NFL-ben a leghosszabb volt idáig. 22 után először fordult elő, hogy az Eagles a félidei vezetésről elbukja a meccset.

Az első hét óta először fordult elő, hogy LeSean McCoy 50 yardnál kevesebbet fusson. A Defense-nek sok minden nem sikerült vasárnap, a mi legfontosabb semlegesíteni a Titans egyik legjobbját Chris Johnsont, aki 24 lehetőségből 66 yardot tett meg. Egy remek alkalom lett volna, ha a szabadnapot 5-2-vel zárja a csapat, ami nem sikerült. Az egység a harmadik harmadbeli fumble-lel kezdett felbomlani, aztán jöttek Britt touchdownjai. A meccs teljes statisztikája itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci philadelphia eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr432397113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása