HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Giants már 3-1-re vezet a NL CS-ben

2010.10.21. 15:20 PhillyFun

Drámai körülmények között bukta el a negyedik meccset a National League Championship Seriesben a Philadelphia Phillies. A San Fracisco-i gárda a kilencedik inningsben, egy óriási hittel nyert. Egy győzelem kell Giantsnek a World Serieshez.

Három óra negyven percig tató csatában nyert a San Francisco Giants a National League főcsoport döntőjének negyedik meccsén. Joe Blanton volt a kezdő pitcher, de csak a negyedik innings közepéig volt pályán. 2-0-s Giants vezetésről 4-3-ra fordított a Phillies, aztán megint a hazaiak kerültek előnybe, míg a nyolcadi inningsben egyenlített a tavalyi nagydöntős. A dráma a kilencedik inningsben következett be.

Oswalt volt a pitching, Aubrey Huff előbb az első, majd a harmadik bázisra jutott, jött Juan Uribe, aki hihetetlen szép ívben ütötte el a labdát, ami csak szállt, szállt, közben Huff hazaért. Ezzel a Giants a hatodik pontját is megszerezte, amellyel eldőlt a meccs.

Csütörtökön, megint San Franciscóban újra Roy Halladay és Tim Lincecum áll egymással szemben. Nyerni kell, mert ellenkező esetben a San Francisco Giants játszhat a World Seriesért. Az American Leagu-ben a Texas 3-2-re vezet a címvédő New York Yankees ellen.

Érdekes jelenség volt a meccsen Pablo Sandoval, a Giants third baseman-e, a 24 éves venezuelai játékosa, aki a Kung Fu Panda becenévre hallgat – találn a testfelépítése miatt nem is alaptalanul – olyan fürgén dobálta vissza a labdákat a bázisra, hogy a sokszor a kamera sem tudta követni.

10.20.: San Francisco Giants-Philadelphia Phillies 6-5
San Francisco AT&T Park, 43 515 néző.
Vesztes dobó: Oswalt (L 1-1) SO 0, ERA 2,08, 0,2 innings.
Home run: -
Tripla ütés: -
Dupla ütés: Polanco (2, Casilla, S), Howard (3, Lopez, Ja), Werth (1, Romo).
Összes bázis: Victorino; Utley; Polanco 3; Howard 2; Werth 2; Rollins; Francisco, B; Ruiz.
RBI: Victorino (1), Polanco 2 (4), Werth (3).
Run (5) Victorino, Utley, Polanco, Howard, Francisco
Hit (9) Polanco 2, Victorino, Utley, Howard, Werth, Rollins, Francisco, Ruiz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr342388675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása