HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

A Washington ezúttal legyőzte a Philliest

2010.09.29. 10:56 PhillyFun

Az egész meccsen mindössze 3 ütése volt a Nationalsnak, így is 2-1-re nyert a Major Baseball League keddi játéknapján. Két home runnal alakult ki a végeredmény. Már hat csapat továbbjutott.

A Philliesnél Raul Ibanez, a Nationalsnál Adam Dunn ütött home runt, a washingtoni ráadásul kétfutásost, ezzel nyert a Washington 2-1, amely mindössze háromszor találta el a labdát az egész meccsen. A Phillies még láthatóan ünnepelte előző napi sikerét, amellyel megnyerte az NL Eastet. Ibaneznek ez volt szezonbeli 16. homere. A 2007-es NL MVP, Jimmy Rollins szeptember 8-a óta először volt a pályán, 5 és fél inningset játszott háromból egy ütése volt. A meccset kihagyta Placido Polanco aki sérült könyökével az orvosnál ült.

Lassan minden továbbjutó hely eldől. Az American League-ben az már biztos, hogy az Eastből a Tampa Bay Rays és a New York Yankees fog továbbjutni, még az a kérdés ki lesz a csoportelső, hiszen a két csapat között 0,5 győzelem a különbség. A Centralt már korábban megnyerte a Minnesota Twins, a Westet pedig A Texas Rangers. A tavalyihoz képest a címvédő Yankees és a Minnesota maradt. A Texeas 11 év, a Tampa Bay 2008 után jutott megint a playoffba.

A National League-ben a Philadelphia mellett kedden a Cincinnati Reds harcolta ki a továbbjutást. A San Francisco két győzelemmel vezeti a Westet, minden bizonnyal az Atlanta és a San Diego között dől el a legjobb második hely sorsa. A Reds, amely ötször nyert World Seriest, 1995 után jutott megint a legjobb négybe az NL-ben. Még nem tudni ki ellen, de az már biztos, hogy október 6-án, Philadelphiában kezdi a rájátszást a Phillies. Az is eldőlt, hogy ezen a meccsen Roy Halladay lesz a pitcher.

09.27.: Washington Nationals-Philadelphia Phillies 2-1
Washington, Nationals Park, 19 117 néző.
Vesztes dobó: Contreras (L 6-4) SO 0, ERA 3,46, 0,0 innings.
Home run: Ibanez (16, 4th inning off Marquis, 0 on, 0 out).
Tripla ütés: -
Dupla ütés: -
Összes bázis: Rollins; Ibanez 4; Utley; Howard 2; Francisco, B 2; Brown, D; Gload.
RBI: Ibanez (80).
Run (1) Ibanez 1.
Hit (9) Howard 2, Francisco 2, Rollins 1, Ibanez 1, Utley 1, Brown 1, Gload 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr862331785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása