HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Nagyon fontos győzelem a Braves ellen

2010.09.21. 11:52 PhillyFun

A Philadelphia Phillies sorrendben a nyolcadik meccsét is megnyerte. Ráadásul ezt a csoportrivális Atlanta Braves ellen, amelyet most már négy győzelemmel előz. A Phillies ráadásul idei rekordot is döntött.

A Phillies 3-1-re nyert ezzel idén a második csapat amely kétszer is nyolcmeccses győzelmi szériára volt képes. Persze, lehet ezt még fokozni, ami azért is nagyon fontos, hiszen az NL Eastben rivális Braves ellen következik még két meccs. Utána még háromszor a Mets, majd ugyanennyiszer a Nationals, a végén még háromszor a Braves következik, így október első három napjához akár úgy érhet a csapat, hogy már biztos továbbjutó.

A Phillies menetelése július 21-e óta tart. Akkor a Braves hét győzelemmel vezetett, a csapat csak a harmadik volt. Azóta 42 győzelem és csak 15 vereség a mérleg, amellyel most biztosan első.

A második harmadban Ruiz ütéséből Howard szerezte az első pontot. Hamelsszel az élen jól védekezett a csapat, a Braves ebben a játékrészben szerezte az egyetlen pontját. Az ötödikben dőlt el a meccs, ekkor Polanco és Ibanez ért el RBI-t, azaz pontot érő ütést.

09.20.: Philadelphia Phillies-Atlanta Braves 3-1
Philadelphia, Citizens Bank Park, 45 256 néző.
Győztes dobó: Hamels (W 12-10) SO 6, ERA 2,93, 8,0 innings.
Home run: -
Tripla ütés: -
Dupla ütés: Howard (22, Beachy), Ruiz (24, Beachy).
Összes bázis: Victorino; Utley; Howard 2; Werth; Ruiz 2.
RBI: Ruiz (50), Polanco (51), Ibanez (76).
Run (3) Victorino 1, Utley 1, Howard 1.
Hit (5) Victorino 1, Utley 1, Howard 1, Werth 1, Ruiz 1.

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball mlb philadelphia phillies

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr392312149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása