HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

East Rutherfordban lesz a 2014-es Super Bowl

2010.05.26. 22:12 PhillyFun

Az amerikaiak már most hisztiznek. Mindenki arról beszél, hogy mindenki meg fog fagyni négy év múlva New Jerseyben. Az Egales tulajdonosa annak örül, hogy a várostól nem messze lesz a döntő, bár Philadelphia is szívesen házigazda lett volna.

Eldőlt, hogy a 48. Super Bowlnak New Jersey/New York ad otthond, egészen pontosan az East Rutherfordban található Meadowlands Stadium. Az Eagles tulajdonosa Jeffrey Lurie örül, mert a zöld-fehér szurkolók így könnyen eljuthatnak a döntő helyszínére, hiszen Philadelphiához képest nagyon közel lesz a helyszín. Ugyanakkor Lurie hozzátette, Philadelphia is szívesen vállalta volna a döntőt, hiszen egészen biztosan nagyszerű Super Bowlt tudtak volna rendezni a Lincoln Financial Fielden.

Ugyanakkor az ESPN America csatornán közel egy órás műsorban a riporterek azon tanakodtak, hogy megint egy olyan döntő lesz, ahol a nézők és a játékosok is meg fognak fagyni. Ugyanis a döntőt február 2-án, vagy 9-én, vagy 16-án fogják megrendezni. A pontos dátum még nem ismert. Egy biztos, akkortájt kutya hideg szokott lenni a környéken. Az utóbbi évek átlaghőmérséklete alapján -6 és plusz 4 fok között várható.

A Meadowlands Stadiumot egyébként idén, április 10-én adták át, 1,6 milliárd dollárból építették A New York Jets és a New York Giants otthona, összesen 82 566 nézőnek nyújt maradéktalan szórakozást. Ez a Jack Kent Cooke Stadium (a Washington Redskins otthona) után a második legnagyobb stadion az Egyesült Államokban. Az új létesítmény közvetlen a Giants Stadium mellett épült fel (a képen balra az új stadion)

Csak emlékeztetőül 2011-ben Dallasban (egészen pontosan Arlingtonban), 2012-ben Indianapolisban, 2013-ban pedig New Orleansben lesz a döntő. 2014-re egyébként a londoni Wembley is pályázott, de ezt az ötletet egyenlőre jegelte az NFL vezérkara. East Rutherford egyébként a Tampában található Raymond James Stadiumot és a Miamiban található Sun Life Stadiumot előzte meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl amerikai foci superbowl

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr632034185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása