HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Torontóban kapott ki a Union

2010.04.16. 12:22 PhillyFun

Harmadik meccsén második vereségét szenvedte el a MLS újonca, a Philadelphia Union. A meccs hőse a két gólt szerző Dwayne De Rosario volt. Kiderült az is a Toronto szurkolók nagy Star Wars rajongók. A hajtás alatt.

Nem sikerült a folytatás, legutóbbi sikere után idegenben, Toronto FC ellen szenvedett vereséget a Union.

A kanadai futballista a 35. percben szerzett vezetést, amit Jordan Harvey egy ragyogó balodali akció végén kiegyenlített. A 81. percben dőlt el minden, Chris Seitz nagyon rosszul mozdult ki a kapujából, O’Brian White eltolta mellett, Seitz pedig buktatta. A büntetőt De Rosario vágta be, aki a hosszabbítás perceiben a harmadik gólját is meglőhette volna, de óriási helyzetben hibázott.

Ez meccs nem Sietz meccse volt, az első, óriási potya után, büntetőt harcolt ki az ellenfélnek. A krónikához tartozik még, hogy a 34. perctől emberhátrányban játszott a Union, ugyanis Danny Califfet kiállította a játékvezető. Ez is nagy ostobaság volt. a videón jól látszik, miért.

Toronto FC-Philadelphia Union 2-1 (1-1)
Toronto, BMO Field, 21 978 néző, vezette: Baldomero Toledo.
Toronto: Frei – Attakora, Cann, Gargan, Hscanovics, Sanyang (Peterson), Usanov (Barret), De Guzmán, De Rosario, LaBrocca, Saric (White).
Philadelphia: Seitz – Arrieta, Califf, Harvey, Orozco, Fred, Jacobson (Okugo), Miglioranzi, Torres (Thomas), Le Toux, Moreno.
Sárga lap: Hscanovics, Usanov, ill. Miglioranzi, Thomas.
Kállítva: Califf (34.)
Gólszerző: De Rosario (35., 81., 11-esből), ill. Harvey 45.).

Torontóiak nagy Star Wars rajongók lehetnek, ugyanis két hatalmas drapériával fogadták csapatunkat. Egyiken Yoda, másikon pedig a Győzni Kell felirat volt olvasható, ez be is jött nekik. Két vereség után először nyertek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci mls philadelphia union

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr581926558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása