HTML

Philly Sportja

Philadelphia, öt major csapat, egyetemi csapatok, minor ligák. Mindent Philly városáról

Friss topikok

Philly sportja

2010.03.27. 13:56 PhillyFun

Kevés olyan város van az Egyesült Államokban, amelynek öt major sportklubja van és talán egyetlen sem – bár ezt nem merném magabiztosan kijelenteni –, ahol négy klubnak egy fantasztikus sportkomplexum, South Philadelphia Sports Complex ad otthont.

A blog Philadelphia sportéletéről fog szólni. Kiemelten az Eagles amerikai futballcsapat, a Flyers jégkorongcsapat, a Sixers kosárcsapat, a Phillies baseballcsapat, valamint a most alakult Union focicsapat mindennapjairól.

Nem feledkezünk meg a minor ligákról, a Wings lacrosse-osairól, az egyetemi és főiskolai csapatokról sem. Az Egyesült Államok ötödik, Pennsylvania a legnagyobb városa, amit a köznyelv Phillyként, vagy a Testvéri Szeretet városaként is emleget. A sportélettől pezsgő várost 1,5 millióan, az gglomerációt is beleszámítva 5,8 millióan laknak.

Nyitásként szombaton – közép-európai idő szerint – hatkor Pittsburghben játszik a Flyers, a Phillies pedig előszezonbeli meccsen a Minnesota Twins vendége lesz, ugyancsak hatkor.

Go Philly’s

3 komment

Címkék: sport bevezető nfl nba nhl philadelphia mls mlb

A bejegyzés trackback címe:

https://phillysport.blog.hu/api/trackback/id/tr681872801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása